soul

 

Politiek.

Een van de Vier pijlers van het projectenkantoor New World Online is Politiek.

Samen met de overige pijlers, Economie, Religie en Milieu.

 

Ten aanzien van Milieu is klimaat vanzelfsprekend een hot item.

Sommigen beweren dat de natuur zichzelf wel hersteld. Ik ben daar ook van overtuigd.

Alles heeft een diepere betekenis. Het sterven is biologisch een normaal gegeven en het leven, lees de energie op aarde leeft gewoon voort in organismen.

 


De POLITIEK is gewoon aan vervanging toe. De beleidsmakers die nu beleid maken zijn opgeleid met oude tactieken van winnen en strijden. Strijden voor idealen. Wij, van Kroes Advies Orgaan zien dit gewoon een les in leren Wilskracht te oefenen in combinatie met doorzettingsvermogen. Het resultaat is onbelangrijk.

Komt men bij de conlusie: alles op aarde is een les op de basis school.

Er is ook hoger Bewustzijnsniveau, die voortgezet onderwijs inhoudt. Dit is onzichtbaar en voor velen niet weggelegd, momenteel. De individu moet leren omgaan met haar taken e n komt hierbij moeilijkheden in de opgaven tegen. Dit milieu proberen wij de politiek duidelijk te maken.

 

conclusie; het is tijd voor een ander soort denken op Aarde, zodat wij over kunnen gaan als mensheid naar voortgezet onderwijs om dan grotere uitdagingen aan te gaan. Na dit, is er nog een universiteit in Bewustzijnsniveau.

 

OORLOG maken is zinloos, strijd is niet nodig, vandaar een nieuwe Verenigde Naties met nieuwe Statuten waarin milieu, ofwel het behang van de klaslokaal AARDE als uitgangspunt genomen wordt.

 

HOME