AIRPORT BALI DUA; GRONINGEN-EEMSHAVEN

HET SCHIP IN; GRUN GAS GEVEN;LICHT AAN?

 

 TO BE CONTINUED…AFTER FINISH WAR..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bienvenue

BIENVENUE À PARIS

a paris

JAREN GELEDEN IN PARIJS 2015 HAD DE MENSHEID BESLOTEN

-TRUMP TROK ZICH TERUG, EN TERECHT, WANT EUROPA EEN PUBER OP POLITIEK GEBIED WAS NIET WAAKZAAM VOLGENS TRUMP EN LEUNDE OP DEFENSIE USA(ONBETAALDE REKENINGEN NATO) EN MET GAS TEVEEL AFHANKELIJK VAN RUSLAND, MERKL SLOEG DIT IN DE WIND……VLIEG EREENS UIT

-JAAP DE HOOP SCHEFFER, IN BNL, MAANDAG 23 OKT, LAAT HET DIT KEER NET WEL , NET TAN-JA-HOE, ZIJN IN PLAATS VAN ELKE KEER NET NIET INZAKE VEILIGHEID OP AARDE

-DAN KAN KLIMAAT OORLOG BEGONNEN WORDEN MET FINANCIERING…GEKSCHEREND

-VOLGENS NEW WORLD ONLINE IS DE PLANEET AARDE EEN BOLLETJE BEWUSTZIJN VANUIT EEN ZWART-GAT GEZIEN…EN SIMPEL TE BEINVLOEDEN VANUIT DE RUIMTE…MET STRAALSTROMEN….(AARDE EN UNIVERSUM IN BEWEGING, NA DE OERKNAL?)….

NU LIJKT STIKSTOF STOP DE OPLOSSING, OMDAT AAN DE BINNENKANT NAAR BOVEN GEMETEN WORDT…EN OPWARMING CORRECTIE KAN PLAATSVINDEN…

-ACHTER DE OERKNAL..IS ENERGIE DIE DE OZON..ZON BEWEEGBAAR STELT EN DUS DE AANWEZIGE NATUURPOLEN BEINVLOEDT…DUS POLAIR OP AARDE…TOV PLANEET VENUS…SAMENGESTELD-SYN-ERGIE!

-HOGER ONDERWIJS?

VRAAG GOD OM ANTWOORD..

DE WEETENSCHAPPER IS EEN KIND VAN GOD DIE BEWONDERSWAARDIG ANALYSEERT..EN PANIEK IN OPLOSSINGEN IN DE MEDIA BRENGT, OPDAT WIJ FYSIEK STERVEN….

-ZOVEEL MILJARD JAAR GESCHIEDENIS IN DE ONZICHTBARE CLOUD/ZIEL OPGESLAGEN, OVER EEN PAAR MILJOEN JAREN IS JEZUS OOK NOBODY….BIJ EXTRAPOLATIE DESKUNDIGEN MET WIJSHEID ACHTERAF?

SAVE THE WORLD FOR JOU/JOY

DON’T BELIEVE ME, JUST YOUR OWN SOUL…LEEDS YOU, THE MOMENT YOU PAST AWAY…?

FOR SCIENCE ALSO BULL-SHIT..BECAUSE MONEY EN IMPATIENT VIRUS…ARE LESSONS TO BECOME LIGHT IN YOUR SOUL…ND. WALSCH (SOURCE) 

Van Belang is dat er ook beweging is om de mens actief te laten zijn. Dit is mentaal ook gezond en dus ook een milieu –  aspect.

De werkgelegenheid en Toekomst hebben is van belang in algemene Zin. De drie Noordelijke provincies hebben baat bij een goed lopende economie. Een luchthaven is dan uit strategisch oogpunt van groot belang. Echter geluidsoverlast moet men niet onderschatten en mileu-effect-rapportages zijn niet altijd objectief.