HOGE RAAD

TOT NEW WORLD ONLINE

SAVE THE WORLD FOR JOY

HOGE RAAD

TOT NEW WORLD ONLINE

SAVE THE WORLD FOR JOY

 In 2010 ben ik J.W.M. Kroes, veroordeeld tot een behandeling in een Kliniek.

Het was een delict die landelijk in de media is geweest. Het betrof het stalken van een bekende Nederlandse vrouw. Dit was het uitwerken van Karma.

Er was over en weer gecommuniceerd door ons. Echter haar aandeel heeft nooit in het strafdossier vermeld gestaan. Vandaar een betrekkingswaan van mijn kant en Grootheidswaanzin ten aanzien van New World Online.

Ik moest van de Benen gehaald worden, aldus de onderzoekster in de Kliniek.

In 2027 is het, zoals het er nu voor staat, de bedoeling om het delict opnieuw door een rechter te laten beoordelen.

Niet om gelijk te krijgen. Ik was fout. Dat blijft zo.

Echter de oorzaken liggen dieper in de ziel verborgen en vorig levens, karma, mag wel een keer in de rechtspraak behandeld worden. Oorspronkelijk was de ziel van de betreffende vrouw heel erg goed fout naar mij in vorig levens. Hiervoor heeft zij dan ook nederig excuses voor gevraagd. Zelfs om vergeving.

Dit Bewustzijn is nieuw voor de Rechtspraak in Nederland. Zelfs wereldwijd.

Het in cassatie gaan bij de Hoge Raad kan een onderdeel van New World Online worden!

 UMCG-ONDERZOEK

7 december 2021 heb ik besloten om af te zien van nader Karma-onderzoek. Deels omdat het UMCG niet positief reageert op mijn verzoek, deels omdat ik inzie dat Karma persoonlijk is en door ervaring in vorige levens opgedaan is. De psychiatrie herkent en erkent dit (nog) niet. Gewoon Hans ben ik. Dit wil ik ook blijven!

============================

IN 2017, VIER JAAR GELEDEN HEB IK 1 JAAR LANG GESPROKEN MET HET UMCG.

OP AANRADEN VAN HOOGLERAAR PSYCHIATRIE JIM VAN OS BEN IK IN CONTACT GEKOMEN MET DHR. R. BRUGGEMAN (PSYCHIATER VAN HET UMCG)

WAT IN DE KLINIEK ALS WAAN BEHANDELD WERD, WAS IN DE SECOND OPINION EEN VISIE, ALDUS DHR. BRUGGEMAN.

 

 

 

OM IN DE KOMENDE JAREN EEN GOEDE VOORBEREIDING TE TREFFEN VOOR EEN EVENTUELE CASSATIE BIJ DE HOGE RAAD IS WETENSCHAPPELIJKE ONDERBOUWING NODIG OM MIJ VRIJ TE KUNNEN PLEITEN.

ZOALS GEZEGD: IK WAS OOK FOUT, MAAR VAN EEN HEEL ANDER PERSPECTIEF DIE TOT OP HEDEN NIET ERKEND IS DOOR DE PSYCHIATRIE.

VANDAAR ALS DOEL EEN ”NIEUW” ONDERZOEK BINNEN DRIE KADERS:

* DELICT

* WETENSCHAPPELIJK  ONDERZOEK

* PERSOONLIJKE LEVENSGESCHIEDENIS

ZOALS GEZEGD: DE WETENSCHAPPELIJLIJKE GRENZEN OPREKKEN MET ALS DOEL HET IRREËLE VAN KARMA REËEL DOEN LATEN MAKEN

TOT NEW WORLD ONLINE

SAVE THE WORLD FOR JOY

HOGE RAAD

AFSLUITING GGZ GRONINGEN

Op 5 april 2018 heb ik middels de GGZ-Drenthe excuses aangeboden per mail aan het management van de dame die ik lastig viel. Het management reageerde direct en positief.

Nu in februari 2022 zijn de voorbereidingen in gang gezet om medicatievrij over te stappen naar de reguliere huisarts. De GGZ en mijn persoontje verschillen nog steeds van inzicht. Echter ik ben continue transparant geweest in de oorzaak. Karma is alleen wetenschappelijk zwart. Doelstelling is om naar de Hoge Raad te stappen om een soort van “Me Too” beweging los te maken inzake karma.

Er zijn volgens de politie meerdere mensen in de samenleving die dit probleem hebben (gehad). Ik kreeg ook te horen van een agent: ” Hou het voor je”. 

Mijn reactie was: Hiermee los je het probleem niet mee op. Bovendien als er meer verhalen openbaar gemaakt worden kan de wetenschap ook een onderzoek doen, waardoor over 100 jaar of eerder, karma wetenschappelijk ook als fenomeen erkent wordt.

In de jaren zestig en zeventig vorige eeuwe was HOMO-zijn een ziekte die door de GGZ behandeld en gemediceerd werd. Gelukkig gaan zij er nu anders mee om.

Voor reincarnatie is dit hetzelfde, alhoewel de GGZ  karma wetenschappelijk anders bekijkt. En dat is ook goed!!

Tenslotte, ten aanzien van mijn c.v. van vorig functies ben ik ook altijd transparant geweest. Zelfs in 2011 al in het onderzoek te Heiloo. New World Online is de afgelopen jaren weer in gang gezet in de vorm van een ondernemingsplan. De GGZ keek continue mee en begeleidde mij met onderzoeksvragen. Ook het onderzoek in 2017 bij het UMCG leverde een bijdrage in de behandeling van Karma.

TOT NEW WORLD ONLINE

SAVE THE WORLD FOR JOY