soul

 

economics

De economie op Aarde = heel simpel

U heeft Debet en Credit.

Dit is alles. Het probleem is dat tegenover het uitgeven van Geld, lees waardepapieren, op de Debetkant Goud staat.

In Amerika is de tegenwaarde, die elkaar dus in balans moest houden, verworpen.

Er komt dan lucht in het systeem en het geld wordt per eenheid dus minder waard. Dit wordt gecorrigeerd door prijsstijgingen, met andere woorden meer waardepapieren inleveren om materie te ontvangen.

De balans is verstoord, met als gevolg veel LUCHT in het systeem. EEN VERWARMING met lucht laat u ook ventileren, Toch?

 

Nu, doelstelling van New World Online was om dit aan te geven. Het motief van DE Politiek is altijd Overleven.

Strijden, zoals op katern Politiek reeds is uitgelegd…..

 Debet = politiek en  Credit = Economie

………… Het motief van DE Politiek is altijd Overleven.

Strijden, zoals op katern Politiek reeds is uitgelegd.

Geert Wilders probeert ook lucht te voorkomen in de economie in Nederland, door buitenlanders te weren. Als motief, geloof. Geertje toch!

Echter in Nederland probeert men zich wel achter de oren te krabben, waarom 40 jaren geleden al Rechts geluid opdook in de persoon van JANMAAT, (politiek persoon in de jaren ’80 vorige eeuw).

Ook  dhr. Frits Bolkestein van de VVD, was voorstander om de problemen van buitenlanders niet problemen van ons te laten worden. Je trekt elkaar omlaag, ondanks goede sociale motives.

Samengevat, de economie heeft drastische hervormingen nodig in de basis, omdat de huizenprijzen vol lucht zitten. In de toekomst zijn er minder ouderen en dan is het aanbod te hoog, en dus prijsdalingen. Komt nog bij dat de rente historisch laag is.

 

Net als dhr. Wilders is New World Online een waarschuwingsbord, dat mensen in de valkuil van de hypotheekmarkt kunnen lopen. Echter hier zit ook een uitdaging in voor de komende 2 decennia.

tot New World Online

 

HOME

Politiek en Economie zijn nauw met elkaar verwoven. Debet = politiek en  Credit = Economie

dit is in 2015 geproduceerd,

Nieuwsuur bericht in bovenstaand vlog een controle in samenwerking met de Universiteit van Utrecht…Klaas Knot vindt dat hij niet Verantwoordelijk is voor toezicht..zwart-wit maken…en dus controle ondergeschikt vindt, interpretatie New World Online. In Buitenhof wel klaar staan bij mooi weer, alhoewel hij waarschuwde dat de solvabiliteit (onder Kaag) slechter is geworden…Debet en Credit met Kaag..als financieel Tussenrekening! 02 aug 2023 woensdag. bron Nieuwsuur en Buitenhof afgelopen jaren…Thanks…