Groningen, mei 2018

 

Welkom,

In 2002 is mijn Broer Marco Kroes verongelukt. Hij mocht 24 jaar oud worden. Ik reageerde heftig op zijn overlijden en werd goed ziek. 

In 2010 pleegde ik een delict dat landelijk in de media kwam. Hiervoor ben ik behandeld in een kliniek.

De oorzaken van de ziekte die ontstond na het overlijden van M. werden hierin behandeld. Niet zo zeer door de kliniek zelf maar eerder door het uitwerken van Karma. Het werd mij in de kliniek steeds duidelijker dat de oorzaken in vorige en eerder geleefde levens lagen. Dit is voor velen nog onbekend terrein.

 

Doordat het etiquet schizofrenie op karma en bewustzijn van eerdere levens, geplakt werden was er veel strijd met de behandelaren alhoewel er altijd respect voor elkaars gedachtegoed aanwezig was.

IN 2016 ben ik daarom op eigen verzoek naar psychiater dhr. Bruggeman van het UMCG gestapt, op advies van hoogleraar psychiater JIM VAN OS. Deze laatste beweert dat schizofrenie niet bestaat.

 

Medio november 2017 was er een afsluitend gesprek met dhr. Bruggeman in het UMCG.

Langzaam werd duidelijkheid gegeven en ontvangen dat het niet zo simpel is als het lijkt. Vanuit de klassieke psychiatrie is het aannemelijk om Karma als ziekte weg te zetten en als zodanig te behandelen. Echter feiten kun je niet behandelen alsof het een waan betreft. Vandaar dat eind 2017 besloten werd om karma bij mij als levensvisie te zien.

 

 

 

 

Soul